Wij zijn Van Nature telers

Dagelijks vers

Wij zijn groenten- of fruittelers, aangesloten bij telersvereniging Van Nature. Dagelijks oogsten wij een vers, gezond én lekker assortiment paprika’s, tomaten, aubergines, komkommers en nog veel meer verse groenten en fruit. Op moderne bedrijven telen we met zorg voor de natuur en de omgeving de lekkerste groenten en fruit, voor u! Onze producten worden uitsluitend via Van Nature verkocht.

Onze hoogwaardige manier van telen, met inzet van hommels, biologische gewasbescherming en een duurzaam energiebeleid, waarborgt een schoon, veilig en lekker productassortiment. Wij weten hoe belangrijk gezonde en betrouwbare voeding voor u is en daarom telen we met zorg en aandacht onze producten (die natuurlijk voldoen aan de strengste eisen).

Maximaal biologisch

In onze teelten gaan we efficiënt om met energie, water en voedingsstoffen voor de planten. Voor het bestrijden van eventuele ziekten en plagen, waar planten last van kunnen hebben, maken we gebruik van biologische bestrijders. Zo zetten we bijvoorbeeld sluipwespen in tegen rode luis en Swirski tegen witte vlieg. De hommels in onze kassen bestuiven de bloemen en zorgen ervoor dat er daadwerkelijk tomaten, komkommers en paprika's groeien. Hommels en biologische bestrijders zijn, ondanks dat ze klein zijn, voor ons onmisbare 'medewerkers' die ons helpen.

Maak kennis met ons

Wij hebben u veel te vertellen en te laten zien. Maak dus kennis met ons via VersvandeTeler, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.