Vers van de teler

Wij hebben u veel te vertellen

Wij, de telers van Van Nature, hebben u veel te vertellen. Daarom hebben we dit platform ontwikkeld. Vers van deTeler, de naam zegt het misschien al. Hier vindt u ons verhaal, de oorsprong van de verse producten van eigen bodem, het geheim achter de beste kwaliteit groenten vers van het land of uit de kas.

We nemen u graag in woorden en beelden mee in onze kas of ons land op om u te laten zien hoe en met wie wij werken om het beste product aan u aan te bieden. Ons doel is u te laten zien waar uw verse groenten en fruit echt vandaan komen.

Recepten 

Om u ook na ons verhaal optimaal te kunnen laten genieten van onze producten hebben we ook recepten voor u verzameld en delen we die graag hier met u. Zo hopen we u niet alleen met ons verhaal te inspireren. Zien we u snel terug bij ons in de kas tijdens een Kom in de Kas weekend bijvoorbeeld? 

Ook kunt u ons als VersvandeTeler binnenkort tegenkomen. Omdat wij het bijzonder leuk vinden om u te ontmoeten, laten wij u ruim op tijd weten waar en hoe u ons tegen kunt komen. Volg ons ook vooral op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.