Nieuw Blog LijfStijl diëtisten: Een nieuwe uitdaging!

19 maart 2018

De afgelopen maanden hebben wij met veel plezier samengewerkt met Vers van de Teler. We hebben jullie  geïnformeerd over verschillende onderwerpen rondom voeding. Zoals je hebt kunnen lezen speelt voeding een belangrijke rol bij ziekte en gezondheid. Willen we ons fit en vitaal (blijven) voelen, dan zullen we gezond moeten blijven eten.

Gezond eten hoeft helemaal niet moeilijk, saai en niet lekker te zijn. Dit heb je kunnen lezen (en hopelijk ervaren) met de recepten in de blogs en dit zie je aan alle lekkere recepten boordevol groenten op de website van Vers van de Teler. Door gezond te eten en dagelijks te bewegen zouden bepaalde medicaties zelfs voorkomen of verminderd kunnen worden.

Wij hopen jullie te hebben kunnen motiveren en stimuleren zodat je meer groenten en fruit bent gaan eten. En dat je hebt kunnen ervaren dat er heel veel lekkere mogelijkheden zijn met gezonde voeding. Wellicht heb je al gemerkt dat je fitter of sterker bent geworden of juist een paar kilo’s kwijt bent geraakt, doordat je meer groenten en fruit bent gaan eten in plaats van koek, snoep en veel vlees.

Voor ons is het tijd om verder te gaan met een nieuwe uitdaging; ons boek. Het boek van Lijfstijl diëtisten zal een praktisch toepasbaar boek worden met tips, adviezen en feitjes over het aanleren van een gezonde leefstijl. Het boek zal recepten bevatten die makkelijk en snel klaar te maken zijn. Met dit boek leer je jezelf een gezonde leefstijl aan, ga je je fit, vitaal en gezond voelen op de lange termijn en blijf je op gewicht.

Met veel plezier kijken we terug om het schrijven van de blogs met hierin het verstrekken van informatie over een gezonde leefstijl. Wij blijven hier dagelijks mee bezig. Jij ook?

Veel liefs, Marjolein en Monique

www.lijfstijldietisten.nl

< Terug naar overzicht